THINK op School

Hoe werkt dat nou, het leven? Eigenlijk zou je dat gewoon op school moeten leren, net zoals Wiskunde en Engels. THINK op school zet zich daarvoor in. We zijn een platform dat jongeren sterker maakt. Dat doen we onder meer met lesprogramma’s. We geven vorm aan sociaal-emotionele ontwikkeling door kennis van scholen, gemeenten en maatschappelijke organisaties op een duurzame manier bij elkaar te brengen. THINK-kracht, noemen we dat. Samen helpen we jongeren op weg in hun dagelijkse leven.

Meer over THINK

230035_THINK OP SCHOOL_WEBSITE UPDATEN-header2.jpg

Duurzame lesprogramma’s

Bij THINK op school geloven we in de eigen kracht van jongeren. Maar dat betekent niet dat ze er alleen voor staan. Sterker nog: het is juist fijn om met anderen over gedachten en gevoelens te praten. THINK op school helpt daarbij.

We bieden een programma met 12 tot 18 lessen voor het voortgezet onderwijs en het mbo. Deze lessen maken we op maat, zodat ze passen bij de school, de omgeving en de thema’s die daar spelen. Van seksualiteit en social media tot omgaan met tegenslagen en opkomen voor jezelf, met elkaar bereiden we jongeren voor op het leven.

Lees meer

230035_THINK OP SCHOOL_WEBSITE UPDATEN-header4.jpg

Sluit je aan en kom in beweging