Gezocht: jongeren tussen 12 en 16 jaar voor THINK denktank

18 april 2024

THINK vindt het belangrijk om lessen te maken die aansluiten bij de jongeren. Dit doen we onder andere door samen met jongeren naar de inhoud te kijken. Wat vinden jongeren van de THINK-lessen? Wat voor onderwerpen moeten er aan bod komen? En: hoe bespreken we dit met hen? Het is waardevol om van jongeren zelf te horen welke voorbeelden aanspreken, wie zij volgen en hoe de lesinhoud op hun leefwereld aansluit.

Daarom organiseren wij in Zwolle de THINK denktank. Dit doen we op dinsdag 21 mei van 15:30-17:30 uur op ons kantoor bij de CO aan de Esdoornstraat 3.  Onder begeleiding van THINK collega’s gaan we met de jongeren in gesprek. Hun input gaan we daarna verwerken zodat we volgend jaar weer mooie lessen kunnen aanbieden die aansluiten bij de leefwereld van de jongeren.

Omdat wij het belangrijk vinden om alle jongeren te bereiken en hen wat terug te geven, krijgen zij hiervoor een vergoeding van 25 euro per persoon.
We zoeken minimaal 15 en maximaal 30 jongeren. Het is belangrijk dat jongeren zich vooraf aanmelden. Dit kan bij Nadia Laroes, telefoon: 06-5043 6319 of via mail: n.laroes@thinkopschool.nl

Kan je niet bij de denktank zijn maar heb je wel input? Vul dan deze vragenlijst in!

THINK maken we samen!